God sommer

GOD SOMMER

Tid til sommerferie, solbriller og refleksioner.

Årets sommerfest startede med en rundtur til nogle af JJWs projekter i det nordsjællandske. Her fik alle mulighed for at se nærmere på, hvordan JJW i de seneste år har udformet rum til pleje og sundhed, som fremmer samarbejde og danner trygge rammer for sårbare.

Vi besøgte den nye tandplejeklinik i Hillerød, hvor seks klinikker er blevet samlet i et nyt hus, der understøtter samarbejde og vidensdeling mellem klinikkerne, og plejecentrene i Ebberød og Hornbæk, hvor prioritering af tætte forbindelser til den omgivne natur og fokus på gode arbejdsforhold har skabt omfavnende rammer for både beboere og personale.

Sidste stop var stranden i Hornbæk. Her hoppede vi i vandet, spillede beachvolley og fik kolde drinks og snacks i solen. Vi sluttede af med middag og fest på vores grønne tagterrasse, og mens solen gik ned, var der bål og snobrød under den åbne himmel og dartturnering i skuret.

Med afsæt i et spændende første halvår, hvor vi bl.a. har diskuteret langtidsholdbar arkitektur og sat fokus på LCA og klimabelastning, ser vi frem til at fortsætte arbejdet efter sommerferien. Her skal JJW B Corp recertificeres for første gang – vi bruger B Corp til at fastholde vores ambition om at handle ansvarligt i alle led af vores virke. Og så vil vi fortsætte med at dele viden og værktøjer, så vi sammen kan diskutere og udvikle nye metoder og veje til sænke klimabelastningen fra byggeriet.

God sommer!

Tegnestuen er lukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage den 31. juli.

30/06/23

Henter Billede